Skip to content
Verlichting
Verlichting

Verlichting is van grote invloed op hoe mensen de sfeer in een ruimte beleven. Verlichting zorgt voor een prettige sfeer, een fijne werkomgeving en het draagt bij aan de veiligheid. Of het nu gaat om een woning, bedrijfsruimte, restaurant of winkelruimte, een goed lichtplan is dan ook van groot belang. Wij denken graag met u mee bij het ontwerpen en uitvoeren van een goed lichtplan.

Overstappen naar LED
Heeft u nog halogeen-lampen of oude TL-lampen? Stap dan nu over naar ledverlichting. Niet alleen zijn deze lichtbronnen veel zuiniger, maar gaan ook vele malen langer mee.
Wij kunnen samen met u gaan kijken wat de mogelijkheden zijn op het gebied van verlichting. Hierbij kan gekeken worden naar volledig nieuwe led-armaturen, of behoud van oude armaturen die voorzien worden van een nieuwe led-lichtbron.

Noodverlichting
Naast functionele en decoratieve verlichting, installeren wij noodverlichting volgens de NEN 1838-norm. Wanneer de stroom het laat afweten, is voldoende verlichting bij calamiteiten van levensbelang. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden noodverlichtingsinstallaties.

Back To Top